شستشوی و سرویس منظم تجهیزات آشپزخانه صنعتی

1398/10/19
معمولا" در تمامى آشپزخانه هاى صنعتي روال بر شستشو و نظافت شبانه محيط آشپزخانه پس از پايان كار فعاليت آشپزخانه ميباشد اين درحاليست كه در اين روش بيشترين تمركز بر نظافت محيطي و ميزهاى كار و فضاى عمومى آشپزخانه بوده و شامل ماشين آلات و تجهيزات صنعتى آشپزخانه نميگردد و البته ذكر اين نكته نيز لازم مينمايد كه هيچگونه الزامى نيز بر انجام روزانه نظافت و شستشوى تمامى تجهيزات آشپزخانه وجود نداشته و از نظر فنى نيز مورد تاييد متخصصان نخواهد بود
با اين حال برنامه ريزى ماهيانه بر شستشو و نظافت كامل ماشين آلات آشپزخانه لازم بوده و از سوى متخصصان مربوطه قويا" برآن تاكيد گرديده است .

اين شستشو شامل هودها مشتمل بر بدنه و فيلترها و همچنين تمامى گريل ها و ادوات پخت بوده و همچنين سرويس ها و بادگيرى كمپرسورهاى داراى فيلتر هوا و يا پره هاى جذب هوا ميباشد . در اين راستا انتخاب مواد شوينده مناسب و استاندارد و اطلاع از روشهاى نظافت و جداسازى قطعات مربوط به ماشين آلات بر حسب دفترچه راهنماى تجهيزات و يا با مشورت مركز خدمات شركت هاى توليد كننده و يا واردكننده در هرچه بالاتر بردن عمر ماشين آلات و تجهيزات و عملكرد مناسب آنها تأثيرگذار بوده و رعايت برنامه ريزى به موقع و از سر حوصله اين مهم در اولويت ميباشد .

مديريت انجام اين مهم در آشپزخانه هاى صنعتى بر عهده مدير آشپزخانه و سرآشپز مجموعه ميباشد و هرگونه تشخيص و يا راهكار اجرايي با مسئوليت اين افراد به اجرا خواهد رسيد.
جهت معرفى برترين محصولات و مواد شوينده مرتبط با تجيزات آشپزخانه هاى صنعتى وبسايت جيليز را دنبال نموده و به ستاره بندى هاى اعتبارى ارائه دهندگان خدمات در اين بخش توجه نماييد .


دسته بندی : خدمات مرتبط

کلمات کلیدی : تجهیزات آشپزخانه صنعتی