تجهیزات آماده سازی رستوران و کافی شاپ

1399/01/17
آماده سازى يك ازمهمترين و تاثيرگذارترين بخشهاى يك آشپزخانه صنعتى بحساب آمده و نقشى اساسى در كاهش هزينه هاى توليد و افزايش سود مجموعه هاى غذايى ايفا مينمايد .
امكانات و تجهيزات مناسب جهت بخش آماده سازى نيز بسيار در افزايش راندمان و بازدهى هر چه بيشتر توليدات اين بخش تاثير گذار بوده و در بالا بردن كيفيت توليدات آشپزخانه كمك شايانى خواهد نمود. امكانات اوليه و تجهيزات صنعتى مناسب جهت بخش آماده سازى بر پايه حجم توليدات و زمانبندى توليدات گزينش گرديده ورابطه مستقيم با اين دو فاكتور اساسى دارد .

تحليل كارشناسانه و علمى مجموعه هاى موفق غذايى بر پايه شواهد اقتصادى نشان داده است بيشترين هزينه نيروهاى انسانى و كمترين بازدهى مفيد نيروهاى انسانى در  يك مجموعه غذايى را بخش آماده سازى بخود اختصاص ميدهد و كاهش و يا مديريت بهينه هزينه هاى اين بخش ،  نقش بسزايى در ايجاد تعادل ساير هزينه هاى  ديگر  بخشهاى مجموعه هاى غذايى خواهد داشت.

تصویر اول مقالات تجهیزات آشپزخانه صنعتی
در شرايط كنونى كه رقابت ها در حوزه هاى مختلف رستوراندارى بسيار تنگاتنگ گرديده  و تهديدى جدى براى سود دهى مجموعه هاى غذايي بحساب ميآيد در كنار هزينه هاى بالاى مواد اوليه و دستمزد نيروهاى انسانى ، به حداقل رساندن هزينه هاى اين بخش و جايگزينى تدريجى تكنولوژى و تجهيزات صنعتى آماده سازى ، در مشايعت و يا جايگزينى نيروهاى انسانى در دراز مدت ميتواند در مديريت هزينه ها بسيار اثر گذار واقع گرديده  و سود چند جانبه اى را متوجه درآمد خالص مجموعه هاى غذايى نمايد.

شناخت تخصصى تجهيزات بخش آماده سازى و آگاهى از  قابليت هاى هر يك از آنها نيز در كنار دانش فنى و شناخت راهكارهاى  كنترل هزينه ها در به حداقل رساندن هزينه هاى توليد و درك اساسى از امكانات و تجهيزات مورد نياز ساير  بخش ها باعث كنترل و مديريت بهينه هزينه ها و افزايش بهره ورى و سود مضاعف مجموعه هاى غذايى گرديده و در نهايت باعث پديد آمدن آشپزخانه صنعتى شاخصى خواهد گرديد كه از حداقل امكانات ضرورى و لازم اوليه جهت مديريت هزينه ها و كاهش هزينه هاى سربار توليدات برخوردار بوده  و بتوان از آن در سايه مديريتى كارآمد، توقعات  بسيارى در جهت رشد و توسعه صنعت رستوراندارى انتظار داشت
حال آنكه قدم بعدى جهت حصول بهترين نتيجه ممكن از راندمان مطلوب اين بخش ، انتخاب هوشمندانه ماشين آلات و تجهيزات مرتبط ميباشد كه با شناخت كافى از امكانات و قابليهاى هر يك آنها مطابق با ظرفيت توليدات مجموعه گزينش گرديده و ملاك انتخاب و تجهيز بخش آماده سازى واقع خواهد گرديد.

بدون شك انتخاب آگاهانه نوع دستگاهها مطابق با بودجه اى كه به آن اختصاص داده شده است بيشترين نتيجه گيرى ممكن را در بر خواهد داشت و لازم است بيش از قيمت ، عواملى همچون ميزان مصرف انرژى ، دسترسى آسان به قطعات و لوازم جانبى ، راندمان مفيد خروجى توليدات ، رعايت اصول بهداشتى و ايمنى دستگاه ، كاربرى ساده و آسان و نيز عمر مفيد دستگاه بيش از همه مورد توجه جدى قرار گرفته و با آگاهى كامل از امكانات هر بخش مورد گزينش نهايى واقع گردد.

تصویر دوم مقالات تجهیزات آشپزخانه صنعتی
در مقالات بعدى سعى خواهد شد ماشين آلات و تجهيزات بخش آماده سازى از منظر اقتصادى و در مقام مقايسه با ساير تمهيدات جايگزين مورد برسي قرار گرفته و تفاوت هاى اساسى بازدهى مفيد آنها با روشهاى سنتى و غير مكانيزه با نگاه دقيق ترى مورد كارشناسى و برسى قرار گيرد

دسته بندی : آماده سازی

کلمات کلیدی : تجهیزات، رستوران، آشپزخانه صنعتی، تجهیزات رستوران